Bebek Pudrasıyla Yapılan 5 Pratik Maske Tarifleri

Doğal Cilt Bakımı Tarifleri


Bebeklerin cildi hassas olduğu için kullanılan pudra,yanlızca bebekler için kullanılmıyor.Bir çok yerde kullanmak mümkün.Makyaj sabitlemek için kullanılan pudra,makyaj sonrası pürüzsüz bir cilt görünümü elde edebilirsiniz.Bebek pudrası ile maske yapmak,hem çok kolay hem zahmetsiz,çok paratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz..

Ayrıca,koltuk altı terlemelerinizde,yağlı saçlarınızdan pratik bir şekilde kurtulmanızı da sağlar.Ve tabi bebek gibi sivilcesiz pürüzsüz bir cilde sahip olmak için evinizde pratik maskeler de yapabilirsiniz..

Benim cildim oldukça kuru ve o yüzden ben aşağıdaki tariflerden,4. tarifi kullanıyorum,bal yoksa vazelin ekliyorum,sivilce problemim yoksa ya da leke açmak istemiyorsam tariften limonu çıkarıyorum.Böyle cilt problemine göre tarifler üzerinden oynama yapabilirsiniz.

Ayrıca cildi aşırı yağlı olanlara mutlaka 3.tarifi tavsiye ederim ve hafta da 2 kez yapabilirsiniz.Doğal Cilt bakımı tariflerime güvenebilirsiniz,bu tecrübem yıllar öncesine dayanıyor.Doğal maske tariflerim ,inanın sizi büyük bir bütçeden kurtaracak,tüp şişelere sokulmuş kimyasallardan çok daha iyidir diye düşünüyorum.

Bebek Pudrasıyla Yapılan maske tarifleri
Bebek Pudrasıyla Yapılan 5 Pratik Maske Tarifleri 


Bebek Pudrası ile 5 Pratik Tarif

1.Tarif: 1 yemek kaşığı bebek pudrası
              1 yemek kaşığı maden suyu

Hazırlanışı: Krem kıvamına gelinceye kadar karıştırıp cildinize sürün.Kuruyunca bol su ile yıkayıp kurulayın.Sonra nemlendirici sürmeyi ihmal etmeyin.

2.Tarif: 2 yemek kaşığı gülsuyu
             2 yemek kaşığı bebek pudrası

Hazırlanışı: İkisini iyice birbirine karıştırın cildinize sürün.20 dakika kadar bekleyin sonra bol su ile durulayıp nemlendirici sürün.Cildinizin rengini açıldığını yumuşak olduğunu göreceksiniz.

3.Tarif:   1 yemek kaşığı limon
              1 yemek kaşığı bebek pudrası

Hazırlanışı: Sivilcelerini kurutacak bu karışımı sivilceleriniz üzerine uygulayıp kuruyana kadar bekletin.Sonra bolca su ile yıkayın,sivelceniz geçene kadar uygulayın.

4.Tarif : 1 yemek kaşığı bebek pudrası
               1 yemek kaşığı bal
               1 çay kaşığı limon suyu

Hazırlanışı: Cilt lekelerinizi iyi gelecek bu tarifi karıştırıp,yüzünüzde 20 dakika kadar bekletip bol su ile durulayınız.Haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

5.Tarif  1 tatlı kaşığı bebek pudrası
             1 yemek kaşığı yoğurt
             5–6 damla yoğurt

Hazırlanışı: Malzemeleri birbirine karıştırın ve cildinize uygulayın,15 dakika sonra yıkayıp nemlendirin.Akne ve sivilcelerinize iyi gelecek bu karışımı haftada iki kez uygulayabilirsiniz.

Bebek Pudrasıyla Yapılan maske tarifleri
Bebek Pudrasıyla Yapılan 5 Pratik Maske Tarifleri 



Sivilce problemin çok fazla ise, Akne ve Sivilcelere Kesin Çözüm yazımı okuyabilirsin.




Hiç yorum yok:

Düşünceleriniz benim için çok önemli, yorum bırakabilir ya da soru sorabilirsiniz.

Değerli yorumlarınız ve sorularınız onaydan geçtikten sonra yayınlanır ve yanıtlanır. Yorumun aşağıda görünmesi ve altına yanıtın girilmesi birkaç gün sürebilir, ara sıra kontrol ediniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.