Sepetten Ahşap Ayaklı Saksı Yapımı (video)

 Ahşap Ayaklı Sepet Saksı Yapımı

Sepetten ahşap ayaklı saksı yapımının detaylarını video da izleyebilirsiniz. 


Peki uygun fiyata sepet nereden buluruz, ahşap ayakları nereden buluruz, bu sepet yapımı bize ne kadara mal olur? Alet edevat olmadan nasıl monte edebiliriz? 


Ben size sepet saksı yapımı için, detayları ile birlikte bu soruların cevabını vermeye çalışacağım. Öncesinden detaylı bir araştırma yaptım. Merak etmeyin her bütçeye uygun seçenekler sunacağım. 


Öncelikli videoyu izleyin, daha sonra gereken malzemeleri nereden alabilirsiniz, sepetten sehpa yapımını en uygun fiyata nasıl yapabiliriz yazının devamında bulabilirsiniz. 


Video kaynağı diycore.com. Dekorasyon alanında çok güzel kendinyap projeleri var. 

Sepetten ahşap ayaklı saksı yapımı için öncelikle sepetiniz yoksa evde, nereden alalım, hangisi uygun fiyatlı ona bakalım. 

1- Sepet Deryası 


Hasır sepet

Bu sepetler çok güzel 2'li 3'li şekilde satılıyor, buraya tıklayarak detaylı fiyatlarına bakabilirsiniz. İnstagram hesaplarında onlarca çeşit model ve seçenek var, mutlaka göz atmalısınız. Aşağı yukarı 100-250 tl arası fiyatlar. 

2- Şirinler hediyelik


Hasır sepet fiyatları

Bu sepetlere bayıldım, üstelik en küçüğü 70 tl, en büyüğü 130 tl,buraya tıklayarak sayfayı görebilirsiniz. 

3- Trendyol /Milena Home Sepet 


Hasır sepet trendyol

Trendyol da satılan Milane home sepet çap 31,yükseklik 25 cm fiyatı ise şuan indirimde 85 tl. 

4. Ahşap Ayaklar

Bir sepet için 3 tane ahşap ayak lazım, aşağı yukarı 20 cm yükseklikte  ayaklar lazım, tabi sepetiniz büyük ya da küçükse ayak yüksekliğini kendiniz ayarlayabilirsiniz. 
Ahşap konik ayak
Bu ayakları N11.com'da buldum, boy boy var, buraya tıklayın, 20 cm yükseklikte olanı 8,99 tl. Ayrıca sepetin altında düz değil açılı şekilde durması için, ekstradan aparat almanız gerekiyor. Onları da görmek için buraya bakabilirsiniz. 

5- Kontrplak 

Son olarak sepetin içine kontrplak ya da mdf yuvarlak bir ahşaba ihtiyaç var. Bulunduğunuz yerde marangoza rica etseniz, sepetin tabanı ölçüsünde size parça keser ve ayak için delik deldirmeyi unutmayın. Burada ise çok uygun fiyata kontrplak satılıyor, satıcıya belki rica etseniz istediğiniz ölçüde yuvarlak kesebilir. 

Sepetten ahşap ayaklı saksı yapımı için tüm detayları verdim size, dekorasyon da tamamlayıcı olarak inanılmaz güzel duruyor. Güzel bir rehberlik ettiğimi düşünüyorum, siz de yorum yazarak fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. 

Ayrıca sepet almak şuan için bütçeniz uygun değilse, küçük bir kova ya da yoğurt kabını halat jüt ipleri ile kaplayarak kendi sepetinizi oluşturabilirsiniz. 

En uygun fiyata halat ipi nereden alabilirsiniz, onu da "Halat İp İle Halı Nasıl Yapılır" yazımda açıklamıştım, okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Düşünceleriniz benim için çok önemli, yorum bırakabilir ya da soru sorabilirsiniz.

Değerli yorumlarınız ve sorularınız onaydan geçtikten sonra yayınlanır ve yanıtlanır. Yorumun aşağıda görünmesi ve altına yanıtın girilmesi birkaç gün sürebilir, ara sıra kontrol ediniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.